Național Ultima oră
Veste bună pentru elevi și studenți! Biletele gratuite de tren se pot lua, în sfârșit, online sau prin automate de vânzare
Veste bună pentru elevi și studenți! Biletele gratuite de tren se pot lua, în sfârșit, online sau prin automate de vânzare
16/10/2020 ⋅ 0 comentarii

După trei ani de așteptare, elevii și studenții au scăpat, în sfârșit, de cozile de la ghișeele din gări. Ei vor putea să-și cumpere biletele gratuite de tren online și prin automate de vânzare. 

Ministerul Transportului, CFR Călători și trei organizații studențești au făcut toate demersurile necesare pentru ca guvernul să aprobe modificarea și completarea normelor în ceea ce privește transportul elevilor, conform Digi24.

După ce procedura va fi implementată, studenții vor putea să își creeze profilul de utilizator fie online, fie la casa de bilete. De această facilitate vor putea beneficia și elevii, numai că ei își pot face profilul de utilizator doar la casele de bilete.

Confirmarea, respectiv verificarea si validarea datelor care atesă calitatea de elev sau student si dreptul de gratuitate la transport se va efectua o singură dată, pentru fiecare an școlar, respectiv universitar.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.