Din Arad Cultură Ultima oră
Spectacole suspendate timp de 7 zile la Teatrul Clasic ”Ioan Slavici” Arad
Spectacole suspendate timp de 7 zile la Teatrul Clasic ”Ioan Slavici” Arad
13/10/2020 ⋅ 0 comentarii

În conformitate cu Hotărârea numărul 56/13.10.2020 privind măsurile de limitare a răspândirii infecțiilor cu SARS-COV la nivelul județului Arad, aprobată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad, vă informăm că, în baza art. 3, care prevede că „se suspendă activitatea cu publicul în cinematografe, instituții de spectacole și/sau concerte (…) pentru o perioadă de 7 zile, începând cu data de 14.10. 2020 și până în 20.10.2020, ora 24.00”, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad suspendă următoarele spectacole:  „Toamna în poezie”(din 14.10) și „Carmen Vlaga vorbește cu tine” (din 18 .10). Măsura se aplică și pentru spectacolul Trupei Marionete, Hansel și Gretel” programat duminică, 18 octombrie. Spectacolele suspendate vor fi reprogramate la o dată pe care o vom anunța ulterior. 

Biletele achiziționate pot fi folosite pentru vizionarea reprezentațiilor viitoare . Cei care doresc să le returneze o pot face la agenția TCISA, după data de 20 octombrie. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.