Din Arad Life Ultima oră
Arădeanca Melania Cuc pur și simplu a strălucit pe scena X Factor
Arădeanca Melania Cuc pur și simplu a strălucit pe scena X Factor
09/10/2020 ⋅ 1 comentarii

Surpriză mai mult decât plăcută în această seară, pe scena X Factor România, unde o arădeancă de doar 19 ani a strălucit pur și simplu interpretând melodia ”Never Enough”.

Este vorba de Melania Cuc, din localitatea arădeană Ghioroc, o tânără plină de ambiție și gata să demonstreze contrariul tuturor celor care nu numai că nu au crezut în ea, dar au și încercat să o abată din drumul său spunându-i că ”nu este bună de nimic”, după cum a mărturisit în fața juraților. 

Melania este absolventă a Colegiului de Arte din Arad și studiază muzica de 7 ani. Faptul că este o fire impulsivă a făcut-o să dezvolte o pasiune pentru motociclete, iar dragostea pentru muzică a determinat-o să nu renunțe la visul ei. 

De la ”Nu ești bună de nimic!” la ”Ești excepțională!”

Descurajările primite în școală de la profesori nu au oprit-o. Deși auzea constant ”Nu ești bună de nimic”, tânăra arădeancă a continuat să cânte chiar dacă nu știa nici măcar notele pe portativ. A cântat, a perseverat, iar în această seară, Ștefan Bănică a spus răspicat: "Ești excepțională și nu mă arunc în afirmații mari!". 

Încă din timpul interpretării melodiei ”Never Enough”, reacțiile celor patru jurați aveau să trădeze deznodământul serii pentru Melania Cuc: patru de DA!

Cum era de așteptat, mesajele de felicitare nu au întârziat să apară pe pagina de socializare, însă de departe mesajul cel mai frumos a venit din partea mamei sale: 

 ”Sunt cea mai fericita mama! Ma bucur ca munca ta de pana acuma nu a fost in zadar. Mulțumesc oamenilor care au crezut in tine și ori de câte ori ai vrut sa renunți au fost alături de tine și te-au ridicat. Va mulțumește o mama care numără trofeele și diplomele copilului ei care pentru alte persoane nu au nici o valoare dar pentru mine înseamnă totul!!!Felicitări scumpa mea. Oricare va fi drumul tau de acum înainte mama te roagă ”capul sus, mergi înainte, dar nu uita sa fii om!”. Lăsați copiii să viseze! Au acest drept!”

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

10.10.2020 22:28
Aradean
Păcat că se trage dintr-o familie cu mari probleme de comportament...