Național Din Arad Sănătate Ultima oră
Primul polițist arădean care a donat plasmă în cadrul campaniei ”Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”
Primul polițist arădean care a donat plasmă în cadrul campaniei ”Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”
09/10/2020 ⋅ 0 comentarii

"Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!" este campania demarată de Ministerul Afacerilor Interne de câteva zile, în încercarea de a determina cât mai mulți pacienți care s-au vindecat de coronavirus să doneze plasmă. 

Primul polițist arădean care a răspuns acestui apel este din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Ovidiu Budea.

Polițiștii arădeni care s-au vindecat de infecția cu noul coronavirus se vor deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad pentru a dona plasmă în zilele  și săptămânile care urmează, când vor fi considerați eligibili.

De asemenea, se continuă campania de donare de sânge demarată în această vară, în fiecare zi polițiști din toate structurile I.P.J. Arad prezentându-se la Centrul de Transfuzii Sanguine Arad pentru recoltare.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.