Life Ultima oră Externe
Are doar 9 ani și a convins mii de oameni din întreaga lume să planteze 240.000 de copaci, de ziua ei
Are doar 9 ani și a convins mii de oameni din întreaga lume să planteze 240.000 de copaci, de ziua ei
08/10/2020 ⋅ 0 comentarii

”Happy birthday, Licy!” este mesajul cu care mii de oameni au însoțit imaginile cu care făceau dovada plantării unuia sau mai multor copaci. 

Este vorba de răspunsul pe care mii de oameni din întreaga lume l-au dat apelului unei activiste de mediu în vârstă de doar 9 ani, care încercat să-și convingă urmăritorii de pe Twitter să planteze 240.000 de copaci, în întreaga lume, scrie Euronews, citat de Digi24.ro.

În loc să-și dorească cadouri, Licypriya Kangujam a lansat un apel, rugându-și cei 93.000 de urmăritori de pe Twitter să planteze fiecare câte un copac. 

Mii de oameni din întreaga lume au răspuns apelului ei, iar până în prezent s-au plantat 240.000 de copaci. Mai mulți copii din statul în care s-a născut Licypriya au fost primii care au celebrat astfel ziua ei de naștere.

Organizația Sustainable Green Initiative Foundation a contribuit la această mișcare cu plantarea a 200.000 de pomi fructiferi. "Am decis să platăm pomi fructiferi deoarece ar putea schimba viața mai ales în comunitățile sărace, ajutându-i să obțină venituri din vânzarea fructelor", a declarat Aarav Seth, un activist de mediu în vârstă de doar 12 ani. 

Tinerii din Emiratele Unite s-au alăturat inițiativei și au plantat 15.000 de copaci, de ziua activistei, sub inițiativa: "Plantează o moștenire".

"Le mulțumesc tuturor părinților, copiilor, școlilor și organizațiilor locale care s-au alăturat demersului meu pentru a schimba lumea în care trăim".

Foto: euronews.ro

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.