Național Din Arad Sănătate Ultima oră
UTA alături de Aren, băiețelul care s-a născut cu o malformație rară. Și tu îl poți ajuta să ducă o viață normală
UTA alături de Aren, băiețelul care s-a născut cu o malformație rară. Și tu îl poți ajuta să ducă o viață normală
24/09/2020 ⋅ 0 comentarii

UTA Arad s-a alăturat campaniei „Ajută-l pe Aren să ducă o viaţă normală!”.

Aren s-a născut cu o malformație rară numita Extrofie Vezicală și Epispadias! Aceasta malformație apare la 1 din 30.000 - 50.000 persoane.

Din cauza lipsei de cazuri și a rarității acestei malformații, sunt puțini specialiști în lume care operează cu rezultate foarte bune pentru a putea oferi o viață normală acestor copii.

Aren are nevoie de doua operații pentru a putea ajunge la aceste rezultate.

Prima operație se face la vârsta de 5 luni jumate  (închiderea peretelui abdominal), iar a doua la o perioada imediat următoare după prima operație (repararea organului genital).

Serbia este opțiunea cea mai bună pentru a reuși această operație, deoarece doctorul Djanovic Rados este un doctor cu o vastă experiență în repararea extrofiei vezicale și a epispadiasului.

Persoanele care doresc să îl ajute pe Nazarian Aren o pot face donând în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele băiatului, Nazarian Aren:

Lei: RO51BTRLRONCRT0553155401 

Euro: RO98BTRLEURCRT0553155401 


Foto: Facebook / UTA Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.