Național Din Arad Sănătate Cultură Ultima oră
Momente inedite la Județean, Municipal, Matern și TBC Grădiște, de Ziua Mondială pentru Siguranța Pacientului
Momente inedite la Județean, Municipal, Matern și TBC Grădiște, de Ziua Mondială pentru Siguranța Pacientului
17/09/2020 ⋅ 0 comentarii

În fiecare an, în data de 17 septembrie, se sărbătorește Ziua pentru Siguranța Pacientului. Sloganul din acest an al Zilei Mondiale pentru Siguranța Pacientului este "Personal medical în siguranță - Pacienți în siguranță!"

2020 ne-a reconfirmat cât de importantă este siguranța personalului medical pentru a putea oferi pacienților tot suportul și îngrijirea de care au nevoie.

A fost un an greu atât pentru medici, asistente, infirmiere, brancardieri și personal auxiliar cât și pentru pacienți si aparținători, însă toți suntem conștienți că doar împreună putem trece peste fiecare greutate.

Începând cu ora 12.00, în semn de mulțumire pentru eforturile depuse de personalul medical, artiștii de la Filarmonica de Stat din Arad au oferit, preț de câteva minute, un recital de excepție, în curtea clădirii principale a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, în curtea fostului Spital Municipal, la Matern și în Grădiște.

Momente inedite prin care a fost aplaudat efortul medical al lucrătorilor din sistemul de sănătate publică, cu atât mai mult cu cât în perioada pandemiei COVID-19 aceștia sunt în prima linie pentru salvarea vieții arădenilor.

Foto: Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.