Național Cultură Ultima oră
"Uniformele regalităţii (III). Reginele României" – Emisiune de mărci poştale, în circulaţie din 15 septembrie
"Uniformele regalităţii (III). Reginele României" – Emisiune de mărci poştale, în circulaţie din 15 septembrie
12/09/2020 ⋅ 0 comentarii

Emisiunea de mărci poştale "Uniformele regalităţii (III). Reginele României" va fi disponibilă începând de marţi, 15 septembrie, în magazinele Romfilatelia țară și în magazinul online. 

Potrivit unui comunicat al Romfilatelia, pe cele patru timbre ale emisiunii sunt ilustrate Reginele Elisabeta (1,90 lei), Maria (3,30 lei), Elena (5 lei) şi Ana (19 lei), îmbrăcate în vestimentaţie de ceremonial, cu podoabe şi diademe.

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 275 de exemplare şi este echipat cu un bloc special de 4 timbre dantelate + 4 nedantelate ale emisiunii, precum şi setul de două plicuri "prima zi" având ştampila aplicată în clar cu folio aur. Ambele produse sunt numerotate de la 001 la 275.

Emisiunea de mărci poştale "Uniformele regalităţii (III). Reginele României" este completată de două plicuri "prima zi", coala de 28 timbre + 7 viniete, minicoala de 4 timbre + manşeta ilustrată şi bloc special de 4 timbre dantelate + 4 timbre nedantelate.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.