Național Din Arad Învățământ Ultima oră
Patru profesori arădeni au luat nota 10 la Titularizare: doi la Religie Ortodoxă și câte unul la Arte vizuale și Limba română
Patru profesori arădeni au luat nota 10 la Titularizare: doi la Religie Ortodoxă și câte unul la Arte vizuale și Limba română
05/08/2020 ⋅ 0 comentarii

Aradul are patru profesori de 10 la examenul de Titularizare 2020. Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar - sesiunea 2020 (înainte de înregistrarea contestațiilor).

La nivelul județului Arad, rata de promovabilitate (candidați care au obținut note peste 5) este de 81,84%.

Conform comunicatui emis de Inspectoratul Școlar Județean Arad, 105 condidați au obținut note sub 5, iar patru nota maximă. Dintre profesorii care au obținut nota 10, doi au susținut examenul de Titularizare la Religie Ortodoxă, unul la Arte vizuale și unul la Limba și literatura română.

Contestațiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar Județean sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. 

Rezultatele finale se afișează la sediul Inspectoratului Școlar Județean precum și pe site-ul:  titularizare.edu.ro în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratul școlar  în intervalul 12 - 14 august.


Foto: Ziarul Lumina

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.