Național Life Ultima oră
Cascada Măgura, recent descoperită în Munții Rodnei, a fost introdusă în circuitul turistic local şi naţional
Cascada Măgura, recent descoperită în Munții Rodnei, a fost introdusă în circuitul turistic local şi naţional
04/08/2020 ⋅ 0 comentarii

Cascada Măgura, recent descoperită în Munţii Rodnei, a fost introdusă în circuitul turistic local şi naţional, informează Agerpres care citează Centrul de Informare şi Promovare Turistică „Moisei Turistic” (CIPTMT).

Obiectivul turistic a fost amenajat pentru a oferi condiţii optime turiştilor care aleg să viziteze zona Moisei.

„Au fost puse băncuţe, au fost făcute şi instalate pavilioane, pentru a mânca cât mai aproape de natură, coşuri pentru depozitarea gunoiului menajer. Turiştii au acces cu autoturismul proprietate personală”, au precizat reprezentanţii CIPTMT.


Comuna Moisei se află la aproape 140 km de Baia Mare, fiind amplasată în depresiunea Maramureşului, culoarul Vişeului, la poalele Munţilor Rodnei, ale masivului Pietrosu, la sud, şi ale Munţilor Maramureşului, la nord. Comuna Moisei este traversată de două artere principale, DN 17 şi DN 18.

În ceea ce priveşte cascadele, în Maramureş se regăsesc numeroase astfel de bijuterii naturale: Cascada Cailor (cea mai înaltă din România, căderea de apă este de 90 metri), Cascada Puzdrele ( aflată la 1520 m altitudine), Cascada Şipot etc.

Foto: Centrul de Informare și Promovare Turistică "Moisei Turistic"

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.