Național Învățământ Ultima oră
Rezultatele examenului de Titularizare 2020 vor fi afișate astăzi
Rezultatele examenului de Titularizare 2020 vor fi afișate astăzi
04/08/2020 ⋅ 0 comentarii

 Rezultatele de la titularizare 2020 vor fi afișate astăzi, 4 august, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul titularizare.edu.ro. Acestea sunt primele rezultate obținute de profesori la examenul de angajare în școli. Amintim că rezultatele de la titularizare 2020 nu vor fi anonimizate, pe modelul celor de la evaluarea națională și bacalaureat, acesta fiind un concurs public de angajare în școli, după cum au declarat pentru Edupedu.ro reprezentanții Ministerului Educației.

După ce se afișează rezultatele, profesorii nemulțumiți de note pot să depună contestații. Titularizarea este angajarea într-o școală pe perioadă nedeterminată, iar pentru titularizare candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), trebuie să aibă minimum nota 5.

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.

Rezultatele finale de la titularizare 2020 se afișează pe 11 august, la sediile inspectoratelor școlare județene și pe titularizare.edu.ro.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.