Din Arad Cultură Ultima oră
Filarmonica Arad cântă, în această săptămână, la Teatrul de Vară
Filarmonica Arad cântă, în această săptămână, la Teatrul de Vară
04/08/2020 ⋅ 0 comentarii

Filarmonica Arad va susține primul concert al lunii august la Teatrul de Vară al Centrului Cultural Județean Arad.

Joi, 6 august, ora 19.00

Concert cameral – Filarmonica Arad

Muzică vieneză

Dirijor: Cristian Neagu

Program: Valsuri, Marșuri, Polci de Johann Strauss, Franz Lanner, Carl Michael Ziehrer în aranjamente pentru ansambluri de suflători

 

Accesul la evenimente se face pe bază de abonamente și bilete. Biletele pot fi achiziționate online și în zilele de concert la casieria Palatului Cultural.

Accesul publicului va fi posibil începând cu ora 18.00, în limita a 150 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020 .

La intrarea în spațiul de desfășurare a concertului se va efectua termometrizarea cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C, stare generală modificată)

!!! Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în locație.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.