Din Arad Ultima oră
Voluntarii de la Crucea Roșie și ISU Arad și-au unit forțele pentru a ajuta 40 de persoane aflate în dificultate în Vama Turnu
Voluntarii de la Crucea Roșie și ISU Arad și-au unit forțele pentru a ajuta 40 de persoane aflate în dificultate în Vama Turnu
29/07/2020 ⋅ 0 comentarii

Uniți pentru umanitate. Voluntarii de la Crucea Roșie și ISU Arad și-au unit forțele pentru a ajuta 40 de persoane aflate în dificultate în Vama Turnu. 

Astfel, în cadrul acestei inițiative, voluntarii au împărțit celor 40 de persoane alimente de primă necesitate și o însemnată cantitate de apă.

”În urma unei solicitări cu privire la ajutorarea unui număr de 40 de persoane care se află la vama Turnu, voluntarii filialei de Cruce Roșie din Arad împreună cu cei de la Inspectoratul pentru pentru Situatii de Urgență din Arad s-au deplasat la fața locului cu alimente de primă necesitate și o cantitate însemnată de apă”, au scris reprezentanții Crucea Roșie Arad pe pagina de soclializare.

 

Foto: Crucea Roșie Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.