Național Ultima oră
Maratonul Apuseni4Ultra. Elevul caporal Viorel Fleșer va alerga 320 de kilometri în patru zile, pentru o cauză nobilă
Maratonul Apuseni4Ultra. Elevul caporal Viorel Fleșer va alerga 320 de kilometri în patru zile, pentru o cauză nobilă
29/07/2020 ⋅ 0 comentarii

Elevul caporal Viorel Fleșer va organiza în perioada 30 iulie – 2 august maratonul Apuseni4Ultra, un maraton cu o cauză nobilă. Împreună cu alegătorul Istvan Szokolszky va traversa Apusenii, în patru zile, pe o distanță de 320 de kilometri cu +9000 metri elevație.


Cei doi nu vor alerga doar un număr de kilometri ci și pentru a contribui la sănătatea copiilor care urmează tratament în cadrul Centrului Maria Beatrice din Alba Iulia, în vederea achiziționării unui echipament performant și dotarea unei săli de terapie senzorială. În acest centru, sute de copii cu paralizii cerebrale sau accidentați din întreaga țară beneficiază de terapie senzorială.

„În acest centru, zilnic au loc aproximativ 400 de ședințe de terapie. Acești oameni sunt niște eroi care aduc clipă de clipă speranța în inimile copiilor și familiilor lor. Te invit alături de mine, Istvan Szokolszky și cei peste 500 de copii care au nevoie de terapie! Kilometrii vor trece mult mai ușor, iar la final toți vom ști că am contribuit pentru ca viața să aibă prioritate”, a spus Viorel pentru Armata României. 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.