Național Din Arad Ultima oră
Campionul mondial Florin Mureșan are nevoie de ajutor, după ce a suferit o fractură de coloană cervicală
Campionul mondial Florin Mureșan are nevoie de ajutor, după ce a suferit o fractură de coloană cervicală
27/07/2020 ⋅ 0 comentarii

Lucrurile rele se întâmplă când te aștepți mai puțin și de multe ori este nevoie de o fracțiune secundă pentru ca o tragedie să se producă. Așa s-a întâmplat și cu multiplul campion național, european și mondial la karate tradițional Florin Mureșan, în vârstă de 28 de ani, care în urma unui accident a suferit o fractură de coloană cervicală.

Inspector în cadrul structurii SASS aparținând Penitenciarului Arad, multiplu campion mondial la karate și Maestru emerit al sportului, Florin Mureșan a fost decorat de Familia Regală a României și de Federația Română de Karate Tradițional. 

”Un om cu  un suflet de o bunătate ieșită din comun, o persoană pentru care nimic nu a fost niciodată imposibil”, așa îl descriu prietenii care acum fac un apel către toți cei care vor și pot ajuta pentru a mări șansele ca Florin Mureșan să poată merge din nou.

”Fratele nostru a avut atâtea lupte câștigate, dar dintre toate luptele purtate aceasta e cea mai importantă. Ca urmare, se pot face donații în contul RO90BTRLRONCRT0125847001

RO40BTRLEURCRT0125847001

Titular cont: Mureșan Florin Paul

Banii strânși vor fi folosiți pentru costurile operației, spitalizării și recuperării. Toți cei care vreți să faceți un gest frumos, sunteți rugați să transferați orice sumă, oricât de mică. Fiecare leu adunat poate să însemne o șansă pentru Florin.”, este mesajul prietenilor campionului Florin Mureșan.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.