Life Ultima oră Externe
Poza care a făcut înconjurul lumii. Un tânăr n-a vrut să-și lase mama să moară singură în spital și s-a cățărat zilnic două etaje până la fereastra ei
Poza care a făcut înconjurul lumii. Un tânăr n-a vrut să-și lase mama să moară singură în spital și s-a cățărat zilnic două etaje până la fereastra ei
23/07/2020 ⋅ 0 comentarii

Ar putea părea o simplă poza, dar nu este. Este poza care a făcut înconjurul lumii în aceste zile prin emoția revărsată din povestea care stă în spatele ei. 

Nu este doar un tânăr care stă la o fereastră, ci este fiul unei mame care își trăia ultimele zile, pe patul de spital. Nevrând să o lase singură pe mama sa, infectată cu coronavirus și internată în spital, bărbatul de 30 de ani a decis să se cațere în fiecare seară două etaje, până în dreptul secției de terapie intensivă unde se afla mama sa. Întreaga scenă s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit.

Povestea emoționantă provine din Palestina, fiind relatată de presa locală și citată de publicația italiană Il Messaggero, conform Digi24.

 Personajul acestei emoționante povești este Jihad Al-Suwaiti, tânărul care și-a dorit cu orice preț să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron.

Femeia, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, care suferea și de o boală cronică, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

Ca să nu se simtă singură, fiul ei a decis să urce în fiecare seară două etaje și să o vegheze de la fereastră. Femeia a murit după 5 zile de terapie intensivă. „Am fost cu ea în ultimele ei momente de viață și chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.

Povestea lui a emoționat toată comunitatea și nu numai. Diplomatul ONU Mohamad Safa a postat pe pe Twitter un mesaj în semn de omagiu pentru dragostea pe care a arătat-o acest tânăr mamei lui.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.