Din Arad Cultură Ultima oră
O nouă premieră a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad: „Gunoierul”, de Mimi Brănescu
O nouă premieră a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad: „Gunoierul”, de Mimi Brănescu
14/07/2020 ⋅ 0 comentarii

V-ați gândit cum ar fi ca, la finalul unei zile istovitoare de muncă, mergând să îți arunci gunoiul, să te întâlnești la ghenă cu un individ care îți prezintă tot felul de povești despre propria-ți familie. Sau cum ar fi ca un simplu gunoier să îți dea peste cap, în doar câteva clipe, întreaga existență dezvăluindu-le străinilor cele mai ascunse secrete ale tale? Și asta după ce ți-a studiat temeinic... resturile menajere. Ei bine, spectacolul propus de trei actori ai Teatrului Clasic Ioan Slavici” Arad – Gunoierul” de Mimi Brănescu - aduce în fața publicului, cu un umor savuros și plin de farmec, tocmai aceste situații. Situații care, deși aparent banale, devin pretexte extrem de serioase pentru întrebări și temeri personale de o profunzime aparte. 

Suntem trei actori în distribuția acestui proiect: Mariana Tofan, Alex Popa și Marian Parfeni. Împreună am pus la punct un demers artistic care, sperăm noi, va fi interesant și tentant pentru spectatori. Am pus la punct acest demers teatral împreună, fiecare venind cu propriile propuneri de situații, atitudini și reacții. Trăgând o linie, acum, înainte de premieră, putem spune că am creat o întâmplare teatrală plină de umor. Umor rezultat din situații firești, un pic trăznite, dar posibile.” – spune actorul Marian Parfeni 

Premiera spectacolului Gunoierul” de Mimi Brănescu are loc miercuri, 15 iulie, în cadrul proiectului Grădina cu teatru. Reprezentația este programată de la ora 20.00, la Teatrul de Vară al CCJ, de pe strada George Barițiu, nr.16. 

Vă reamintim că  prețul unui bilet este de 15 lei (preț întreg), 10 lei (studenți și pensionari) și 5 lei (elevi). Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numărul de telefon 0257/ 280018, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00 și sâmbăta între orele 10.00 – 12.00. În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate din locația susținerii spectacolului între orele 18.00 – 20.00. 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.