Național Învățământ Ultima oră
Premieră în învățământul militar liceal din România. Toate mediile de admitere în cele cinci colegii, peste nota 9
Premieră în învățământul militar liceal din România. Toate mediile de admitere în cele cinci colegii, peste nota 9
02/07/2020 ⋅ 0 comentarii

Anul acesta, pentru prima dată în istorie, mediile de admitere în cele cinci colegii naționale militare din țară au fost peste nota 9, informează Armata României. 

Astfel, în urma rezultelor parțiale afișate de către Ministerul Educației pe site-ul oficial, putem observa concurența acerbă care a existat pentru ocuparea unui loc într-unul dintre cele cinci licee vocaționale militare cu profil matematică-informatică.

După procesul de selecție, care s-a organizat începând cu luna februarie, au rămas în concurs aproximativ 2.000 de candidați care au concurat pentru cele 600 de locuri scoase la concurs, pentru anul școlar 2020 - 2021.

Emoțiile sunt cu atât mai mari cu cât rezultatele finale urmează a fi afișate în urma confirmării ocupării locului de către candidați și părinții acestora.

Un aspect deosebit de important de menționat este faptul că șase dintre elevii admiși au avut media finală de admitere 10.


Foto: Armata României

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.