Național Cultură Ultima oră
Maestrul Vladimir Jurowski, dirijor și director artistic al Festivalului Enescu, decorat de Președintele României
Maestrul Vladimir Jurowski, dirijor și director artistic al Festivalului Enescu, decorat de Președintele României
02/07/2020 ⋅ 0 comentarii

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Maestrului Vladimir Jurowski, dirijor și director artistic al Festivalului și Concursului Enescu.

Distincția a fost acordată de Președintele României în semn de apreciere pentru contribuția substanțială avută de Maestrul Jurowski la promovarea operei enesciene pe marile scene ale lumii și pentru implicarea de durată în succesul Festivalului Internațional „George Enescu”.

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 30 iunie a.c., decretul de decorare a maestrului Vladimir Mikhailovich Jurowski, dirijor. Astfel, în semn de apreciere pentru contribuția substanțială avută la promovarea operei enesciene pe marile scene ale lumii, pentru implicarea de durată în succesul Festivalului Internațional „George Enescu”, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Mare Ofițer, Categoria B – „Muzica”, maestrului Vladimir Mikhailovich Jurowski, dirijor (Republica Federală Germania)”, anunță Administrația Prezidențială.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.