Național Cultură Ultima oră
”Mihai Eminescu - Vreme trece, vreme vine” - spectacol muzical-poetic în grădina ICR
”Mihai Eminescu - Vreme trece, vreme vine” - spectacol muzical-poetic în grădina ICR
30/06/2020 ⋅ 0 comentarii

Un spectacol muzical-poetic, sub genericul "Mihai Eminescu - Vreme trece, vreme vine", va avea loc, miercuri, de la ora 19.00, în grădina Institutului Cultural Român.

Potrivit unui comunicat al ICR, transmis Agerpres, manifestarea continuă seria evenimentelor culturale în spaţiul ICR cu actori din trei generaţii care se vor reuni pentru a da glas liricii eminesciene.

"Maestrului Alexandru Repan i se vor alătura cuplurile de actori Şerban Gomoi - Mihaela Rădescu, Irina Ungureanu - Ionuţ Kivu şi actorii studenţi masteranzi ai UNATC Liana Ionaşcu şi Alexandru Ionescu. În contrapunct cu poezia, va interveni discursul muzical susţinut de o formulă camerală a ansamblului Flaut Power, condusă de maestrul Ion Bogdan Ştefănescu", precizează sursa citată.

Evenimentul este deschis publicului, cu respectarea normelor impuse de starea de alertă, limita numărului de spectatori fiind de 30.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.