Din Arad Cultură Ultima oră
George Lână prezintă la Arad volumul ”Spațiul dintre două secunde”
George Lână prezintă la Arad volumul ”Spațiul dintre două secunde”
29/06/2020 ⋅ 0 comentarii

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad va fi gazda unei prezentări de carte. Este vorba despre volumul „Spațiul dintre două secunde“ al poetului George Lână. 

Evenimentul va avea loc marți, 30 iunie 2020, de la ora 12:00, în Grădina de Lectură din curtea instituției sau, în caz de condiții meteo nefavorabile, în Sala „Sabin Drăgoi”. După decembrie 1989, George Lână se numără printre fondatorii Societății „Timișoara“ și al ziarului   „Timișoara“, unde lucrează ca redactor până în 1996. Ulterior  devine redactor șef al cotidianului „Actualitatea cărășană“ din Reșița. 

George Lână a debutat editorial cu  volumul  „Spațiul dintre două secunde“, în 1994. A mai publicat: „Bariera de la Voiteni“ (Editura Marineasaa, 1997) și „În apărarea mea“ (Editura Marineasa, 1999). Cartea și autorul vor fi prezentați de către prof. univ. dr. Alexandru Ruja și dr. Doru Sinaci. Reamintim cu această ocazie că normele de prevenție în vigoare pentru această perioadă trebuie respectate. Evenimentul va fi pregătit cu îndeplinirea tuturor normelor de protecție sanitară și distanțare socială stabilite. Prin urmare, dacă manifestarea  se  va organiza în Grădina de Lectură, vor fi prezente maximum 50 de persoane, iar dacă se va desfășura în Sala „Sabin Drăgoi”, maximum 20. Manifestarea va fi filmată și postată pe site-ul Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad.

 

 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.