Național Din Arad Învățământ Ultima oră
Elevă de la ”Moise Nicoară”, locul III la Concursul Național de Limba și literatura română ”De-a cuvintele și LITerele”
Elevă de la ”Moise Nicoară”, locul III la Concursul Național de Limba și literatura română ”De-a cuvintele și LITerele”
26/06/2020 ⋅ 0 comentarii

Anyia Circa-Chirilă, elevă în clasa a 10-a la Colegiul Național ”Moise Nicoară” Arad, a obținut locul III la la Concursul Național de Limba și literatura română ”De-a cuvintele și LITerele”.

Tema celei de a doua ediții a concursului ”De-a cuvintele și LITerele”, organizat de Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, din cadrul Universității de Vest Timișoara, a fost „De la moda vestimentară la modele lingvistice și literare”.

Eleva din Arad a obținut un merituos loc III, sub îndrumarea d-nei prof. dr. Diana Șimonca-Oprița, consolidându-și astfel statutul de elevă admisă încă din clasa a 9-a la prestigioasa facultate din Timișoara.

”Anyia este și o iubitoare de cultură clasică, fiind pentru a treia oară calificată la faza națională a olimpiadei de limbi clasice. Îi dorim mult succes în continuare și o felicităm pentru munca depusă și pentru dragostea ei de Cuvântul ziditor”, au transmis reprezentanții Catedrei de Limba și literatura română din cadrul Colegiului Național Moise Nicoară din Arad. 

 

Foto: Colegiul Național ”Moise Nicoară” Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.