Național Life Ultima oră
Mormintele Eroilor din Muntele Rece, îngrijite de militari
Mormintele Eroilor din Muntele Rece, îngrijite de militari
02/06/2020 ⋅ 0 comentarii

Militarii Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu” au îngrijit mormintele eroilor din al Doilea Război Mondial, localitatea Muntele Rece, cu respectarea strictă a măsurilor restrictive impuse de prevenirea răspândirii virusului COVID-19, informează Ministerul Apărărării Naționale.

”Eroii patriei noastre se bucură de întreaga noastră prețuire, pentru jertfa supremă făcută în scopul libertății, unității şi întregirii ţării. Chiar și în momente de cumpănă cum este cel de acum, militarii Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu” s-au îngrijit ca mormintele eroilor din cadrul Cimitirului de la Muntele Rece să fie întreținute și îngrijite, prin această activitate de suflet aducând un prinos de recunoștință și dragoste față eroii neamului, de glia strămoșească și demonstrând simțul datoriei față de țară”, au spus reprezentanții MApN.

 

Foto: Facebook / MApN

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.