Național Cultură Religie Ultima oră
Familia Regală: Rugăciune și parastas pentru Regele Mihai I, la doi ani de la trecerea la Domnul
Familia Regală: Rugăciune și parastas pentru Regele Mihai I, la doi ani de la trecerea la Domnul
18/11/2019 ⋅ 0 comentarii

Familia Regală a României a anunțat în această seară că în data de 23 noiembrie se va oficia la Curtea de Argeș slujba Parastasului, la doi ani de la trecera la Domnul a Majestății Sale Regele Mihai I al României. 

”Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu, alături de Alteța Sa Regală Principesa Sofia, vor lua parte sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la Curtea de Argeș, la ora 12, la parastasul Regelui Mihai I al României, la împlinirea a doi ani de la trecerea la Domnul.

Serviciul religios va avea loc la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale și Regale. Rugăciunea de la mormânt se va desfășura privat, doar în prezența Familiei Regale.

Toți cei care doresc să ia parte la acest eveniment sunt bineveniți. Accesul publicului va fi permis în fața Noii Catedrale de la Curtea de Argeș, iar după ceremonie, în Pridvor, unde vor putea fi depuse flori la mormânt”, este anunțul Familiei Regale a României. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.