Național Life Ultima oră
În semn de respect pentru personalul medical și toți cei din prima linie, cinci avioane de acrobație au survolat spitalele din capitală
În semn de respect pentru personalul medical și toți cei din prima linie, cinci avioane de acrobație au survolat spitalele din capitală
23/05/2020 ⋅ 0 comentarii

O formație de cinci avioane de acrobație a clubului Hawks of Romania a survolat sâmbătă Capitala, trecând pe deasupra mai multor spitale, în semn de respect pentru efortul personalului medical din prima linie a luptei împotriva epidemiei de coronavirus, conform Digi24.

Hawks Of Romania, formația de acrobație din cadrul Aeroclubului României, a zburat sâmbătă peste mai multe spitale din București – Insitutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale ”Dr. Victor Babeș” și Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central " Dr. Carol Davila", implicate în lupta cu COVID-19, în semn de recunoștință pentru personalul medical și pentru toți cei din prima linie.

Echipa care a zburat a fost compusă din două avioane de acrobație EXTRA 330SC și trei aparate EXTRA 300L, pilotate de:

- George Rotaru – capul formației

- Andrei Serbu – stânga interior

- Laszlo Ferencz – dreapta interior

- Ioan Aviatorul – stânga exterior

- Teodor Munteanu – dreapta exterior

 

Foto: Adrian Sultănoiu

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.