Național Meteo Ultima oră
Vreme instabilă, cu ploi și temperaturi mai scăzute în următoarea perioadă
Vreme instabilă, cu ploi și temperaturi mai scăzute în următoarea perioadă
18/05/2020 ⋅ 0 comentarii

Vremea va fi schimbătoare în zilele următoare. Temperaturile vor fi potrivite pentru această perioadă din an, iar furtunile vor cuprinde jumătate de țară, conform digi24.

Astăzi, temperaturile vor trece de 20 de grade Celsius în majoritatea regiunilor, dar cele mai ridicate valori, de până la 26 de grade, se vor înregistra în sudul teritoriului. Cerul va fi variabil în nordul și nord-estul țării, iar în regiunile sudice și în cele sud-vestice, vor fi ploi de scurtă durată, iar din orele serii vor fi si descarcari electrice.

În București, trecător, vor fi posibile ploi de scurtă durată. Temperaturile maxime vor atinge 22-23 de grade Celsius, iar vântul va sufla slab și moderat. Vremea va fi mohorâtă în zilele următoare în Capitală. În prima parte a zilei de mâine și în cursul nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Miercuri, temperaturile vor mai pierde câteva grade, iar atmosfera va deveni instabilă. Temporar, vor fi ploi torențiale, tunete, fulgere și vânt alert, iar în intervale scurte de timp se pot strânge cantități mari de apă. La mijlocul săptămânii, vremea va fi răcoroasă, dar se va ameliora sub aspectul precipitațiilor.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.