Național Religie Ultima oră
Episcopul de Bălți a mulțumit medicilor români ”pentru dragostea față de frații basarabeni în timpul pandemiei”
Episcopul de Bălți a mulțumit medicilor români ”pentru dragostea față de frații basarabeni în timpul pandemiei”
14/05/2020 ⋅ 0 comentarii

Preasfințitul Părinte Antonie, Episcop de Bălți, a primit marți, la sediul Eparhiei, echipa de medici români care s-a alăturat medicilor din Bălți în lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

Preasfințitul Antonie a mulţumit medicilor ”pentru munca lor jertfelnică de a salva vieţi omeneşti şi pentru curajul arătat în aceste timpuri tulburi pline de teamă şi frică, menţionând că prezenţa lor în R. Moldova este o confirmare a adevărului că pe cele două maluri ale Prutului locuieşte acelaşi neam, care la vreme de încercare transmite un mesaj de solidaritate şi unitate”, conform unui comunicat al Eparhiei. 

Fiecare membru al echipei a primit din partea PS Antonie Diplome de gratitudine ”pentru curajul, dragostea frăţească şi sacrificiul voluntar manifestat cu sinceritate faţă de fraţii basarabeni, din Bălţi, în timpul pandemiei de Covid-19”

Medicii aflați în misiune dincolo de Prut au mulţumit pentru Diplome şi au menţionat că au avut o bună conlucrare cu medicii din Bălţi, constituind o echipă unită, care a fost de mare folos celor infectaţi cu Covid-19.


 Foto: Episcopia de Bălți

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.