Din Arad Ultima oră
Vestea bună a zilei! Tamara, o arădeancă de 13 ani, a aflat chiar de ziua ei că s-a vindecat de COVID-19
Vestea bună a zilei! Tamara, o arădeancă de 13 ani, a aflat chiar de ziua ei că s-a vindecat de COVID-19
12/05/2020 ⋅ 0 comentarii

Poate fi vestea că te-ai vindecat de coronavirus cel mai frumos cadou de ziua ta? Cu siguranță da! Iar asta o spune o fetiță de 13 ani din Arad, care a aflat chiar de ziua ei că s-a vindecat de COVID-19.  

Ultimul test pentru coronavirus a ieșit negativ și astfel fetița a fost externată chiar în ziua în care a împlinit 13 ani. 

Tamara s-a externat astăzi de pe Compartimentul Boli Infecțioase Copii după ce testele II și III au ieșit negative.

”A fost o bucurie pentru noi, cadrele medicale, să îi spunem că s-a vindecat tocmai în această zi, specială atât pentru ea, cât și pentru întreaga familie”, a declarat dr. Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecțioase Copii.

”I-am transmis Tamarei, la mulți ani sănătoși, din partea echipei Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad! Ne bucurăm pentru fiecare pacient pe care îl externăm vindecat!” a precizat Florina Ionescu, managerul interimar al SCJU Arad.

La mulți ani și multă sănătate, Tamara! Felicitări întregii echipe care a conlucrat la vestea care astăzi ne bucură pe toți. 

 

Foto: SCJU

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.