Național Social Religie Ultima oră
Mitropolia Banatului, din nou în sprijinul instituțiilor socio-medicale
Mitropolia Banatului, din nou în sprijinul instituțiilor socio-medicale
11/05/2020 ⋅ 0 comentarii

Mitropolia Banatului a reuşit să strângă şi să doneze zeci de tone de produse alimentare în cadrul campaniei umanitare demarate în urmă cu o lună şi jumătate.

În cadrul ultimei acţiuni au fost donate cinci tone de produse alimentare: ulei, zahăr, făină, orez și făină de mălai.

”Prin bunăvoinţa domnului avocat Ionaşcu au sosit la noi, la mitropolie, 5 tone de produse alimentare. Acestea vor ajunge, printre altele, la două spitale de psihiatrie (…) unde sunt internaţi oameni pe care nu îi mai caută nimeni din familie”, a declarat pentru TVR 1 Mitropolitul Ioan al Banatului.

Produsele au fost distribuite la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Jebel, Direcția de Asistență Socială a Primăriei Timișoara, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, Fundația Rudolf Walter, Penitenciarul din Timișoara, Serviciul de Ajutor Social Maltez, Federația Caritas a Diocezei Timișoara.

Toate aceste instituții beneficiază de cantină și servicii de cazare, acordând permanent servicii sociale de calitate persoanelor aflate în situație de criză din punct de vedere social, economic şi medical.

Foto: Mitropolia Banatului

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.