Din Arad Cultură Ultima oră
(VIDEO) ”Oda Bucuriei”, cântată online de Artiștii Filarmonicii Arad, din dor de scenă și de public
(VIDEO) ”Oda Bucuriei”, cântată online de Artiștii Filarmonicii Arad, din dor de scenă și de public
03/05/2020 ⋅ 0 comentarii

Pentru că ”muzica pornește de la inimă și se adresează inimilor”, artiștii din cadrul Filarmonicii Arad au dăruit astăzi arădenilor și nu numai un moment muzical prin care să își arate dorul de scenă și de public. 

”Dorim să vă dăruim din inimile noastre o lucrare muzicală prin care să exprimăm dorul de scenă și de publicul nostru iubit”, au mărturisit aceștia pe pagina de socializare creată special pentru a menține vie legătura cu publicul meloman în perioada pandemiei. 

”Am creat această pagină din respect pentru publicul nostru fidel, de care, în această perioadă dificilă pentru toți, suntem despărțiți, dar și pentru toți arădenii care vor descoperi frumusețea muzicii prin postările noastre.

Deoarece nu știm cu exactitate cât va dura această perioadă, dar și pentru că ne este dor de scenă, de public, de tot ceea ce ne reprezintă ca artiști, vrem să aducem în atenția dumneavoastră lucrări muzicale prin care să putem simți cu toții puterea vindecătoare a muzicii, care poate readuce speranța pentru o nouă zi, mai luminoasă și mai fericită.”

Darul de astăzi – ODA BUCURIEI

”Am ales ca acest dar muzical să fie ”Oda Bucuriei” – și nu doar pentru că se apropie ziua de 9 Mai, ziua Europei, ci pentru că această lucrare este considerată simbol al valorilor comune ale țărilor membre UE.

Pentru noi, astăzi, această lucrare este un simbol al valorilor commune artist – public iubit și apreciat”, au scris artiștii Filarmonicii Arad. 

Montajul audio și video a fost realizat de Sergiu Bacoș.Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.