Național Religie Ultima oră
”Îngeri păzitori” pentru spitalele din Mitropolia Banatului
”Îngeri păzitori” pentru spitalele din Mitropolia Banatului
30/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Ce face Biserica în timpul pandemiei? Ce a făcut întotdeauna: trece împreună cu credincioșii prin încercările vieții, fiindu-le de ajutor prin fapte concrete. 

Unul dintre răspunsurile întrebării care este tot mai des pe buzele celor care întreabă fără musai a dori și răspunsul vine din Mitropolia Banatului.

Un răpuns care înseamnă aparatură medicală de înaltă performanță donată de Mitropolia Banatului spitalelor timișorene. Este vorba de patru stații de diagnostic și monitorizare pentru pacienții aflați în stare critică.

În acest fel cei aflați în suferință vor fi salvați de acești ”îngeri păzitori”, cum i-a numit Părintele Mitropolit Ioan, conform Mitropoliei Banatului.  

Echipamentul medical produs în Elveția măsoară parametrii vitali ai pacienților, EKG, tensiune arterială non-invazivă, saturația de oxigen, tensiunea arterială și temperatura de arteră temporală. Aparatele sunt mobile, ceea le face ușor transportabile în saloanele cu probleme acute și beneficiază de acumulatori speciali cu o autonomie de peste două ore.


Foto: Mitropolia Banatului

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.