Național Ultima oră
Bucuria în imagini. Veteranii de război, vizitați de Paști de militarii Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”
Bucuria în imagini. Veteranii de război, vizitați de Paști de militarii Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”
22/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, militarii Diviziei 4 Infanterie ”Gemina” au organizat la Cluj-Napoca, o acțiune CIMIC prin care și-au arătat respectul și prețuirea față de veteranii de război care au luptat pentru țară, depășind mari greutăți, dureri și suferințe, informează Ministerul Apărării Naționale. 

Acțiunea a fost îndreptată asupra generațiilor din care fac parte părinții și bunicii noștri. A fost un omagiu de respect și prețuire adus veteranilor de război, puținii  rămași în viață. 

”Acum, în vremuri de restriște, voința, curajul și determinarea bravilor veterani de război reprezintă pentru noi toți, un exemplu de dăruire. În semn de înaltă prețuire și recunoștință față de veterani, militarii au oferit daruri simbolice fiind cu sufletul aproape de cei cărora le datorăm libertatea. Noi, militarii, avem datoria sfântă de a-i cinsti și a nu-i da uitării pe cei care au luptat ca România să fie cea de astăzi, o țară liberă, capabilă să-și asigure securitatea.

Vom trece împreună peste aceste momente de cumpănă cu dăruire, solidaritate și demnitate. Sacrificiul impune respect!”, au spus reprezentanții Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”.

 

Foto: Facebook / MApN

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.