Național Ultima oră
Pompierii din Mulhouse, Franța, au păstrat un moment de reculegere pentru pompierul român mort din cauza COVID-19
Pompierii din Mulhouse, Franța, au păstrat un moment de reculegere pentru pompierul român mort din cauza COVID-19
22/04/2020 ⋅ 2 comentarii

Pompierii din întreaga ţară au ţinut, marţi, un moment de reculegere pentru militarul de 48 de ani care a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Plutonierul adjutant Viorel Dimboi, din cadrul ISU Dobrogea a murit pe 17 aprilie la Institutul Naţional „Matei Balş” și a fost înmormântat, ieri, la Feteşti.

Nu doar camarazii din țară și-au luat rămas bun de la salvatorul Viorel Dimboi, ci și pompierii din Mulhouse, Franța.

”Un semn de respect, de prietenie și de solidaritate față de pompierii români. Astăzi, colegii și prietenii noștri, pompierii din Mulhouse, Franța, au păstrat un moment de reculegere pentru salvatorul pompier din cadrul ISU Constanța, care a plecat mult prea devreme dintre noi. Mulțumim, dragi prieteni, pentru gestul vostru! Vă mulțumim că ne sunteți alături și în momentele frumoase, dar și în momentele triste!”, au scris reprezentanții ISU Timiș pe pagina de socializare. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

22.04.2020 18:03
Ilincuta Irina Cristina
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
22.04.2020 13:34
MARIA Marian Ovidiu
Poate asa , ne mai trzim la REALITATE ! ...DUMNEZEU , SA-L ODIHNEASCA-N LINISTE SI PACE !