Național Life Ultima oră
Imaginile zilei vin dintr-un supermarket din Piatra Neamț. Clienții s-au oprit din cumpărături și au cântat ”HRISTOS A ÎNVIAT!”
Imaginile zilei vin dintr-un supermarket din Piatra Neamț. Clienții s-au oprit din cumpărături și au cântat ”HRISTOS A ÎNVIAT!”
18/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Cu toții trăim o perioadă deosebită, plină de îngrijorare și dor. Dor de părinți, prieteni și toate cele obișnuite ale vieții, pe care până la declararea Stării de urgență poate prea puțin le prețuiam. 

Un loc cu totul special în acest dor cu totul nou nouă îl ocupă dorul de Sfintele Slujbe ale Bisericii, cu atât mai mult cu cât ne aflăm chiar în Sâmbăta Mare. De la ultima Liturghie când încă s-a mai permis un număr limitat de credincioși și până astăzi, dorul de care vorbeam a venit înspre noi prin mesaje pline de emoție și nădejdea revederii în împreună-rugăciune, ca răspuns articolelor publicate în toată această perioadă. 

Astăzi, însă, la orele amiezii, un moment petrecut într-un supermarket din Piatra Neamț ne-a dovedit că acea catedrală nevăzută ce s-a conturat deasupra lumii în toată această perioadă a pandemiei este vie și plină de duh. 

Timpul a stat în loc, acolo unde te așteptai mai puțin: într-un supermarket! Cu mâinile pe cărucioare, oprindu-se din cumpărături, clienții au început să cânte ”HRISTOS A ÎNVIAT!”. 

Filmulețul a fost postat pe pagina de socializare de Iulian Tocu:

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.