Național Ultima oră
Examenele pentru permis, suspendate încă 30 de zile
Examenele pentru permis, suspendate încă 30 de zile
16/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a anunțat pe site-ul instituției că menține pentru încă 30 de zile, începând cu data de 16.04.2020, suspendarea activității de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică, la nivel național.

Potrivit instituției, aceasta măsură va putea fi prelungită la rândul ei, în funcție de evoluția situației  actuale.

Detalii privind modalitățile de reprogramare în vederea examinării vor fi comunicate la încetarea stării de urgență prin intermediul serviciilor publice comunitare DRPCIV,  site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituției Prefectului și cu sprijinul  mass-mediei centrale și locale.  

DRPCIV a anunțat prima suspendare a examenelor pentru obținerea permisului de conducere la nivel național (proba teoretică și practică) în data de 17.03.2020, menționând că aceasta măsură va putea fi prelungită în funcție de situație.

Sursa: Digi24

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.