Din Arad Ultima oră
Încă patru arădeni vindecați de coronavirus au fost externați. Numărul total al pacienților vindecați în Arad a ajuns la 20
Încă patru arădeni vindecați de coronavirus au fost externați. Numărul total al pacienților vindecați în Arad a ajuns la 20
13/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Medicii de la spitalul din Grădiște au anunțat astăzi externarea altor patru pacienți vindecați de virusul Covid-19. Aceștia au fost testați de două ori, la interval de 24 de ore și ambele teste au ieșit negative.

”Suntem mulțumiți ori de câte ori externăm pacienți vindecați de acest virus extrem de contagios. Este o luptă nemiloasă și din păcate sunt și cazuri în care nici organismul pacientului și nici echipa medicală nu mai pot face nimic în lupta cu virusul COVID-19. Rămânem însă încrezători și ne bucurăm de externarea fiecărui pacient vindecat”, a declarat dr. Gheorghe Nini, medic coordonator Secție Boli Infecțioase Adulți – COVID-19.

Până acum la Secția de Boli Infecțioase Adulți – COVID-19, din strada Stephan Ludwig Roth avem 20 de pacienți vindecați.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.