Național Din Arad Sănătate Ultima oră
Încă șase pacienți din Arad vindecați de COVID-19 au fost externați
Încă șase pacienți din Arad vindecați de COVID-19 au fost externați
10/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Vești bune de la spitalul COVID-19 din Grădiște. Alți șase pacienți au fost declarați vindecați și externați astăzi!

”La ora actuală avem, la Arad, 13 pacienți vindecați de Coronavirus. Ne bucură aceste rezultate, ne dau speranță și încredere. Iată că, încet, încet veștile bune vin înspre noi și înspre familiile pacienților noștri. Vă mulțumim pentru încredere!”, a precizat conf.univ.dr. Gheorghe Nini, medic coordonator Secția Boli Infecțioase COVID-19 (spital Grădiște).

Cei șase pacienți au fost testați de două ori, la interval de 24 de ore, iar rezultatele au venit negative.

„Din nou primim de la spital vești bune, care ne dau încredere! Avem încă șase pacienți vindecați de Covid-19, datorită eforturilor depuse de medicii arădeni! Este o muncă epuizantă, dusă permanent cu profesionalism împotriva unui dușman nevăzut și imprevizibil! Întreg respectul meu se adresează cadrelor medicale din spitale, oameni care ne dau încredere că ziua de mâine va fi mai bună, mai sigură și mai aproape de vindecare, în lupta cu acest virus!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.