Din Arad Cultură Ultima oră
”Povestea curcubeului”, spectacol inedit pe pagina Trupei Marionete Arad
”Povestea curcubeului”, spectacol inedit pe pagina Trupei Marionete Arad
10/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Acesta este un experiment teatral și trebuie tratat ca atare! Este o poveste inedită (re)interpretată de copii.”   Sunt vorbele actriței Oana Rogojină, cea care a pregătit pentru duminică, 12 aprilie, de la ora 11.00 – o întâlnire inedită cu publicul, pe pagina de facebook a Trupei Marionete Arad. Este vorba despre „Povestea curcubeului” – o magică istorioară japoneză pe care actrița Oana Rogojină a (re)construit-o împreună cu un grup de eleve de clasa a IV-a de la Liceul de coregrafie „Octavian Stroia” din Cluj.

 

„Am pus la cale acest proiect împreună  cu domnișoara învățătoare  Andreea Rotari, ca parte a „Săptămânii altfel”. Am fost invitata lor ca actriță și, văzând cât sunt fetele din clasa a IV-a de dezinvolte și creative, le-am propus să pregătim împreună un cadou pentru toți copiii care, în aceste zile, sunt nevoiți să stea acasă. Așa că le-am provocat pe fete să recreeze finalul "Poveștii curcubeului"- o poveste japoneză, o poveste pe cât de simplă,pe atât de colorată și miraculoasă. Fie ca "terapia culorilor" să ne facă bine tuturor!” – spune Oana Rogojină. 

 

Așadar, duminică, 12 aprilie, de la ora 11.00, sunteți invitați să ascultați, pe pagina de facebook a Trupei Marionete, „Povestea curcubeului”, spusă de: Oana Rogojină și Diana I., Denisa, Diana U., Mara, Maria, Ria, Alexia, Leia, Francesca, Bianca,Vanessa, Irina și Sofia.

Grafica proiectului este semnată de Jianina Alondra Design, muzica originală: Nopame,Melak Cristian și  Norbert Halmagyi și Background Music For Reading Fantasy Books. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.