Național Religie Ultima oră
În rugăciune pentru România! Proiect unic în istoria BOR, realizat de 100 de psalți din toată țara
În rugăciune pentru România! Proiect unic în istoria BOR, realizat de 100 de psalți din toată țara
07/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Dacă este o constantă a acestor zile de pandemie, cu siguranță ea este dată de rapiditatea cu care filmulețele, știrile (printre care, desigur, și multe, prea multe fake-uri menite a panica suflete oricum răvășite) au circulat în mediul online. Atât de obositoare, încât de multe ori nici nu le mai citești/asculți/deschizi. 

Dar sunt și lucruri bune, menite a lumina, bucura și a oferi nădejde într-un ocean de încercare. Un astfel de moment de suflet a fost dăruit în aceste zile de cei 100 de psalți din toată țara care s-au adunat în rugăciune către Maica Domnului pentru România, la inițiativa Arhidiaconului Mihail Bucă.

Cum inițiativele din suflet prind aripi pentru a ajunge la suflete, clipul s-a viralizat, înregistrând peste 12.000 de vizualizări în doar câteva ore.


Și a fost poate cel mai frumos răspuns pe care Ortodoxia l-a dat celor care găsesc de cuviință a arunca tina propriei ignoranțe în Lucrarea Bisericii: Apărătoare Doamnă...

 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.