Din Arad Ultima oră
Spitalul mobil de la Expo Arad prinde contur. În această dimineață au ajuns 150 de paturi, pături, saltele și lenjerii de pat
Spitalul mobil de la Expo Arad prinde contur. În această dimineață au ajuns 150 de paturi, pături, saltele și lenjerii de pat
04/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Așa cum știm deja, autorităţile au decis realizarea unui spital mobil pe o suprafaţă de aproximativ 4.500 de metri pătraţi, la Expo Arad.

Spitalul ar putea fi folosit pentru situaţia în care numărul celor infectaţi cu Covid-19 care vor avea nevoie de îngrijiri medicale va depăşi capacitatea unităților medicale din judeţ.

150 de paturi, pături, saltele si lenjerii de pat au ajuns în această dimineață la Expo

”În această dimineață, pompierii ai Detașamentului de Pompieri Arad, împreună cu militari ai Batalionului 191 INFANTERIE RADU GOLESCU, au participat la operaționalizarea spitalului ce se construiește la Expo Arad. Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale a disponibilizat pentru Arad 150 paturi, pături, saltele si lenjerie de pat”

Conform ultimei comunicări a Grupului de Comunicare Strategică, în Arad sunt 128 de cazuri confirmate cu coronavirus, dintre care 24 sunt cadre medicale. 

Foto: ISU Arad

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.