Din Arad Cultură Ultima oră
O nouă întâlnire de poveste pe pagina de facebook a Trupei Marionete Arad
O nouă întâlnire de poveste pe pagina de facebook a Trupei Marionete Arad
31/03/2020 ⋅ 0 comentarii

Cu veselie, aventură și muzică se va întâmpla întâlnirea de duminică, 5 aprilie, pe pagina Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.   Căci o nouă poveste va prinde viață, începând cu ora 11.00. Atunci, actorul Cristian Bordaș va spune pentru bunici, mămici și pici mari și mici povestea plină de tâlc a lui Pinocchio. 

 

Am ales să vă spun duminica aceasta o poveste foarte îndrăgită de toată lumea. Va fi o întâlnire care, deși nu se petrece acolo unde toți ne-am dori să se petreacă – într-o sală de spectacol – va fi una plină de surprize. Am construit la mine acasă un spectacol haios ajutându-mă de păpușile puștoaicei mele. Și pentru ca bucuria să fie maximă am ticluit și câteva cântecele special pentru această întâlnire. Așadar, aveți toate motivele ca duminică dimineață, să fiți responsabili, să #stațiacasă și să vă bucurați de spectacol.” – spune Cristian Bordaș.

 

Spectacolul „Pinocchio” poate fi urmărit pe pagina de facebook a Trupei Marionete duminică, 5 aprilie, de la ora 11.00. 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.