Din Arad Ultima oră
Maicile din Arhiepiscopia Aradului, alături de medicii, polițiștii și jandarmii din vama Nădlac II
Maicile din Arhiepiscopia Aradului, alături de medicii, polițiștii și jandarmii din vama Nădlac II
22/03/2020 ⋅ 0 comentarii

Grijă, ajutor, îmbărbătare în miez de noapte pentru medicii, polițiștii și jandarmii aflați în prima Linie în vama Nădlac II din partea maicilor din Arhiepiscopia Aradului. 

În contextul pandemiei de coronavirus, mii de români din Diaspora se întorc acasă, iar vămile au devenit adevărate puncte nu numai ale responsabilității autorităților locale care trebuie să întreprindă o serie de măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, dar și ale solidarității, altruismului și omeniei. 

La îndemnul ierarhilor arădeni, în această noapte, măicuțele de la Schitul Tămand (Maica Stareță Serafima, împreună cu alte două maici), însoțite de domnul Prefect Gheorghe Stoian, au mers în cel mai fierbinte loc din vestul țării, Punctul Trecere Frontieră Nădlac II, pentru a duce celor din Prima Linie (medici, polițiști, jandarmi) hrană gătită. Nu oricum, ci împletită cu dragoste și binecuvântare pentru munca și sacrificiul pe care îl fac în aceste zile în vamă. 

România este în stare de urgență, iar Dumnezeu lucrează în aceste zile prin oameni. 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.