Național Life Ultima oră Externe
Adina are 26 de ani, este voluntar ISU și tocmai a câștigat pentru România titlul de Miss Tourism of the Globe 2023 la Shanghai
Adina are 26 de ani, este voluntar ISU și tocmai a câștigat pentru România titlul de Miss Tourism of the Globe 2023 la Shanghai
26/12/2023 ⋅ 0 comentarii

Adina Kofă, reprezentanta României la unul dintre cele mai prestigioase concursuri de frumusețe din lume, a câștigat titlul de Miss Tourism of the Globe 2023 la Shanghai.

Maramureșeanca Adina Kofă are 26 de ani și potrivit publicației directmm.ro, este angajată în sistemul medical, fiind, totodată, voluntar, și în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș. Este studentă și la inginerie silvică, cursuri pe care le face în cadrul Facultății de Horticultură de la USAMV Cluj. De asemenea, Adina Kofă este foarte pasionată și de aviație, ea urmând cursuri de planorism la Aeroclubul Baia Mare. Mai este pasionată și de desen și se implică în zeci de acțiuni civice, fie că vorbim despre campanii de donare de sânge, de antiviolență și antibullying, dar și la activități de salvare montană, ea fiind și voluntar în cadrul Salvamont Borșa.

La concursul din Shanghai, reprezentanta țării gazdă, China, a obținut locul 2, iar podiumul a fost completat de reprezentanta Venezuelei, care s-a clasat pe locul 3. 


Foto: Facebook / Adina Kofă

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.