Național Din Arad Social Religie Ultima oră
Ierarhii arădeni au sfințit astăzi Secția Clinică Pediatrie I, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Arad
Ierarhii arădeni au sfințit astăzi Secția Clinică Pediatrie I, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Arad
19/11/2023 ⋅ 0 comentarii

Duminică, 19 noiembrie, Ierarhii arădeni, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepsicop Timotei și Preasfințitul Părinte Episcop Vicar Emilian Crișanul, au sfințit, împreună cu un sobor de preoți, printre care și Părintele Constantin Necula de la Sibiu, Secția Clinică Pediatrie I, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Arad.

Secția de Pediatrie I a fost reabilitată de Asociația Cetatea Voluntarilor Arad, condusă de Anamaria Popa, cu ajutorul mai multor sponsori care nu întârzie să întindă o mână generoasă de ajutor, atunci când situația o cere, pentru bunul mers al comunității arădene.

Printre aceștia, poate cei mai inimoși prin gestul lor, sunt copiii de la Parohia Aradul Nou, care, confecționează diferite obiecte (mărțișoare, coșulețe de Paște, cadouri pentru Crăciun etc), le vând, iar mai apoi donează banii adunați la spital, prin Cetatea Voluntarilor.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.