Național Ultima oră
Echipa României s-a calificat în optimile Campionatului European de Tenis de masă
Echipa României s-a calificat în optimile Campionatului European de Tenis de masă
11/09/2023 ⋅ 0 comentarii

Echipa României a obținut luni calificarea în optimile Campionatului European de tenis de masă, după ce a învins Slovenia, scor 3-0, în al doilea meci al Grupei B.

Eliza Samara, Bernadette Szocs și Andreea Dragoman, victorii pe linie contra reprezentantelor Sloveniei

Echipa națională de tenis de masă (feminin) a României a obținut luni calificarea în faza optimilor Campionatului European, după ce a învins Slovenia în cel de-al doilea meci al Grupei B.

În primul joc de la Malmo (Suedia), sportivele noastre au învins Croația, scor 3-0, și au evoluat la fel de bine și în fața Sloveniei.

Eliza Samara a câștigat primul meci al zilei în fața Anei Tofant, în trei seturi, scor 11-8, 11-4 și 11-2.

Imediat după, Bernadette Szocs, sportiva legitimată la CSA Steaua București, a trecut în trei seturi Katarina Strazar, scor 11-5, 11-4 și 11-4.

În ultimul meci, Andreea Dragoman a înfruntat-o pe Sara Tokic, pe care a învins-o tot în trei seturi, scor 11-5, 11-5 și 11-7.

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în 2021, la Cluj-Napoca, unde Germania ne-a învins în finală.

Sursa: hotnews.ro

Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.