Național Din Arad Religie Ultima oră
Invitație de și pentru suflet! Corul psaltic Sf. Ioan Damaschin va susține un Concert de cântări bisericești în cinstea Maicii Domnului
Invitație de și pentru suflet! Corul psaltic Sf. Ioan Damaschin va susține un Concert de cântări bisericești în cinstea Maicii Domnului
04/08/2023 ⋅ 0 comentarii

Suntem în Postul Adormirii Maicii Domnului și în Anul comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești (psalți), iar Corul psaltic „Sfântul Ioan Damaschin” ne face tuturor o invitație de nerefuzat, o invitație de și pentru suflet.

O invitație ca Duminică, 13 august, într-un timp tihnit, începând cu ora 19.00, să ne bucurăm împreună de Concertul de cântări bisericești închinate Maicii Domnului susținut de Corul psaltic Sfântul Ioan Damaschin al Arhiepiscopiei Aradului în Catedrala Veche din cetatea noastră. 

”Vă așteptăm cu drag să-i mulțumim împreună Maicii noastre!”, spune Părintele Gabriel Streulea, dirijorul Corului care, indiferent de locul și timpul în care ar cânta, așează, da, pansament pe suflet. 

Intrarea nu este gratuită. 

„Plata” nu se va face la începutul Concertului, așa cum se obișnuiește, ci la finalul lui. Și se va face prin zâmbete, chipuri împăcate și suflete așezate. Suflete așezate pe Calea Binelui.

Nu uitați, data unui dar de și pentru suflet notați: Duminică, 13 august, ora 19.00, Catedrala Veche.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.