Național Ultima oră Externe
Sportivii români au câștigat 2 medalii de aur și 3 de argint la Campionatul European de Canotaj Under19
Sportivii români au câștigat 2 medalii de aur și 3 de argint la Campionatul European de Canotaj Under19
21/05/2023 ⋅ 0 comentarii

România, pe locul 2 în clasamentul pe națiuni după numărul de medalii câștigate la Campionatul European de Canortaj Under19, desfășurat anul acesta în Franța. Sportivii noștri au reușit să cucerească 5 medalii: 2 de aur și 3 de argint. 

„A fost un campionat greu la care au participat atât sportivi experimentați, cât și sportivi aflați la primul lor campionat european, cum a fost și cazul multora dintre juniorii noștri. Suntem mândri de ei și suntem siguri că a reprezentat, chiar și pentru cei care nu au urcat pe podium, o experiență importantă și frumoasă din care au avut de învățat. Cu toții au viitorul în față și timp pentru a deveni din ce în ce mai buni atâta timp cât vor munci în continuare cu ambiție, determinare și seriozitate!”, au transmis reprezentanții Federației Române de Canotaj.


Știre în curs de actualizare...


Foto: FRC

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.