Național Ultima oră
La nici 9 ani împliniți, Ștefan a câștigat 3 turnee FRT și a jucat o finală în luna aprilie a acestui an
La nici 9 ani împliniți, Ștefan a câștigat 3 turnee FRT și a jucat o finală în luna aprilie a acestui an
12/05/2023 ⋅ 0 comentarii

La nici 9 ani împliniți, sportivul Coman Ruan Ștefan, legitimat la CS Major București, unde este antrenat de Florin Dumitru și Aurel Neagu, a reușit să ajungă în finală în toate cele 4 concursuri organizate de Federația Română de Tenis la categoria sa de vârstă la care a participat în luna aprilie 2023, câștigând 3 dintre ele, anunță reprezentanții Federației printr-o postare pe pagina de Facebook. 

La categoria 10 ani, Ruan a câștigat Trofeul Tennis Revolution, Cupa TCH și Trofeul Imperial Ana Maria, jucând și în finală la Trofeul TCB U10, Ediția 6. Anul acesta, Coman Ruan Ștefan a câștigat 5 turnee FRT la simplu și unul la dublu.

„Ruan a început să practice tensiul la vârsta de 5 ani și beneficiază de susținere deplină din partea părinților săi. Interesant este faptul că și sora sa, Ana Raisa, face și ea tenis de performanță, fiind legitimată la același club, CS Major București.”, mai transmite Federația de Tenis.


Foto: Federația Română de Tenis

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.