Național Social Ultima oră
Daria, unul dintre șoimii cantemiriști, a fost diagnosticată cu Leucemie la doar 15 ani. Are nevoie de noi pentru a zâmbi din nou
Daria, unul dintre șoimii cantemiriști, a fost diagnosticată cu Leucemie la doar 15 ani. Are nevoie de noi pentru a zâmbi din nou
09/03/2023 ⋅ 0 comentarii

Între știrile pe care alegem să le publicăm, adesea am găsit în determinarea și seriozitatea elevilor Colegiului Național Militar ”Dimitrie Cantemir” Breaza suficiente motive care să ne determine să vi-i aducem înainte ca nădejde de bine pentru ziua de mâine. 

Astăzi nu o să vorbim despre performanțele lor în diverse domenii, ci vă vom cere ajutorul pentru a readuce zâmbetul pe chipul unui șoim cantemirist.

Este vorba despre Daria Pulpă, elevă în clasa a IX-a a Colegiuliului din Breaza, diagnosticată cu Leucemie Acută Limfoblastică B (LAL-prob) și internată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Sklodowska Curie București.

Colegii ei ne spun simplu: „Daria este o fire bătăioasă, ambițioasă, bună la carte, cuminte, generoasă, inteligentă, implicată cu mult suflet în tot ceea ce întreprinde, ajutându-i pe toți”. Un copil care trebuie ajutat. 

În poza principală a articolului, Daria zâmbește și zâmbește foarte frumos. Pentru a-i reda acest zâmbet nu trebuie decât să ne unim inimile și mâinile pentru a o ajuta să beneficieze de tratamentul potrivit. Orice contribuție, oricât de mică ar fi, care să o sprijine pe Daria să își recapete sănătatea, speranța, zâmbetul, încrederea și prin care să îi oferim șansa să își continue viața, este mai mult decât binevenită. 

„Sprijinul nostru, solidaritatea, sunt esențiale și pot face o diferență uriașă în lupta Dariei pentru recuperare. Dacă nu puteți face o contribuție financiară, puteți împărtăși această solicitare către alții ( ONG, fundații, asociații, rude, prieteni) care ar putea să ajute.”, mai spun colegii Dariei.

Cei care au posibilitatea să ajute, pot face donații în contul:

IBAN: RO94INGB0000999913410924

Titular cont: Claudia Alina Pulpă

Moneda: RON

Cod SWIFT/BIC: INGBROBU


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.