Din Arad Diverse
Peste 20 de migranţi au fost descoperiţi în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II
Peste 20 de migranţi au fost descoperiţi în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II
09/08/2022 ⋅ 0 comentarii

Peste 20 de migranţi din Pakistan, India, Afganistan, Bangladesh şi Nepal au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, în ultimele 24 de ore, ei fiind descoperiţi în trei camioane cu mărfuri care se îndreptau spre Germania.

În Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în două dintre camioane, conduse de un turc şi un bulgar, au fost descoperiţi ascunşi 18 migranţi. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese şi bare metalice, pentru societăţi din Germania.

"În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunţit al celor două mijloace de transport. Astfel, în compartimentele pentru marfă ale automarfarelor au fost descoperiţi, ascunşi, 18 cetăţeni din Pakistan, Bangladesh, Nepal şi Afganistan, majoritatea solicitanţi de azil în ţara noastră", a informat, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

La Vărşand, poliţiştii de frontieră au verificat un camion condus de un bărbat din Bulgaria, care transporta acumulatori auto pentru o societate comercială din Germania. În remorcă se aflau şi şase migranţi din Pakistan şi India, cu vârste cuprinse între 21 şi 41 de ani, majoritatea solicitanţi de azil în ţara noastră.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră fac cercetări suplimentare. AGERPRES

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.